به گزارش شوراپرس، سید محمد آقامیری، رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و سومین نشست مجمع مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران، درباره نحوه شکل گیری تشکیل مجمع مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران در سال ۱۴۰۱ با محوریت فعالیت های زیرساختی و عمرانی محلات، گفت: همزمان با شروع به کار این کمیته در شورای ششم و با توجه به وظیفه نظارتی، برنامه ریزی برای تشکیل شبکه انجام و مجمع مشورتی و تخصصی مردم تهران آغاز به کار کرد که متشکل از شورایاران، معتمدان محلی و افراد نخبه و مسئولیت پذیر بود که نسبت به احصاء مسائل و مشکلات عمرانی محلات محدوده، اقدام و ضمن بررسی مطالبات مردمی و پیشرفت پروژه ها، پیگیری های لازم با دریافت گزارش از منطقه و راستی آزمایی از دبیران منطقه انجام شد.
وی با اشاره به اینکه خروجی جلسات در مساجد و مجمع های مشورتی در قالب نظام نامه مسائل محلات تدوین شده است؛ افزود: بر پایه این نظام نامه و به تفکیک محلات، اقدامات انجام شده و پروژه های اجرایی سال ۱۴۰۱ تا کنون مشخص است و روند پیشرفت آن نیز ارائه شده است.
آقامیری در خصوص تقویت شبکه مجمع محلات، گفت: هماکنون در هر محله، یک نفر به عنوان دبیر مجمع وجود دارد که در سه دوره گذشته، مشغول به فعالیت بوده و در کنار وی، یک جانشین و دو نفر کارشناس عمران و یک نفر کارشناس فرهنگی نیز حضور دارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر۱۷۷۰ نفر در شهر تهران از طریق شبکه معتمدین محلی که صادق نخبه و مسئولیت پذیر هستند؛ شناسایی و از توانمندی آنها در رفع مسائل عمرانی محلات استفاده می شود.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اجرای طرح من شهردارم۳ برای حل مشکلات مردم ابراز امیدواری کرد با همکاری مجمع مشورتی در این طرح و اجرای آن به طور کیفی، نتایج خوبی به دست بیایید تا از مشکلات مردمی گره گشایی شود.
آقامیری مجمع تخصصی را یکی از فعال ترین شبکه های مردمی در سطح شهر تهران دانست و یادآور شد: معتمدان همچنین مشکلات و مسائل محله خود را به طور مکتوب ارائه می دهند که این مسائل به کارشناسان شورای شهر و اعضای کمیته ارجاع می دهند و از این طریق، مسائل و مشکلات محلات را هم احصا می کنیم.
اطلاع رسانی اقدامات به گروه های مردمی از طریق شبکه محلات، انتقال مسائل ریز به مدیران شهری و آگاهی از وضعیت سطح شهر از طریق اخبار و عکس های ارسالی از جمله مزایای مجمع دانست.